lauantai 10. elokuuta 2013

Hamppulettuja

Löysin mielenkiintoisen reseptin Facebook-tuttujen sivuilta. Hamppulettuja -  kun minulla on hamppuproteiinijauhoa kotona, oli ohje helppo toteuttaa. Hyvä lauantailounas tyttäreni seurassa.
Hamppu on hyvä kasvisproteiinin lähde eikä ole geenimuunneltua niin kuin soijajauheet saattaavat olla.


Resepti:

2 dl luomukermaa (käytin kaurakermaa)
4 luomukananmunaa
2 rkl mantelijauhetta
4 rkl hamppuproteiinijauhetta
1 tl psylliumia (korvasin kikhernejauheella)
0,5 tl suolaa

Neitsytkookosöljyä paistamiseen.

Letut oli helppo paistaa, eivät tartu pannuun. Lisänä salaattia ja raejuustoa tai vaikka marjoja.

Hyvä gluteiiniton kasvisruoka, meille maistui ainakin. Jos ei pidä kookosöljystä, voi sen korvata jollain muulla öljyllä tai vaikka voilla.

Tässä vielä kuva hamppuproteiinijauheesta. Olen ostanut sen Ruohonjuuresta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti