perjantai 17. elokuuta 2012

Olen kotiutunut ja keittiösuunnitelmissa

Palasin eilen Puolan reissultani, siitä vähän myöhemmin. Tänään olen edennyt keittiösuunnitelmissani. Tapasin keittiösuunnittelijan ja teimme ensimmäisen luonnoksen. Valkoista tulee olemaan lähes kaikki, kaapit ja tasot ainakin. Muutama kaappi lasiovilla lisäksi. Yhtään avohyllyä ei mahdu. Keittiö on I-mallia, kauheasti ei ole mahdollista sooloilla. Vähän nyt mietin mihin saan kaikki ihanat astiat joita olen keräillyt. Haluaisin edes yhden hyllyn jossa voisin pitää joitain näkyvillä.

Kaakelit pitää vielä valita, niitä lähden huomenna katselemaan. Ja valot tietenkin. On tässä vielä paljon mietittävää, en pystynyt päättämään vetimiäkään, haluan mahdollisimman yksinkertaiset suoralinjaiset. Liesituuletinta käyn myös katsomassa, vaikka periaatteessa tiedän mitä haluan. Minun on vain itse nähtävä kaikki, en voi vain kuvastosta valita mallia niinkuin suunnittelija tuntui ajattelevan.

Mikro on myös murheenkryyni. Sille ei oikein löytynyt kivaa paikkaa. Suunnittelija ehdotti, että jättäisin sen kokonaan pois. Pieni mikro on kyllä kätevä ruuanlämmitykseen ja sulatukseen. Tosin moni on luopunut mikrosta, esim. Antti Heikkilä kirjoittaa blogissaan mikron haitallisuudesta.

Valintaa riittää:
- otanko perusvalkoiset himmeät kaapinovet vai korkeakiiltoiset
- vetimet
- kaakelit
- valaistus
- valkoinen taso, mutta minkälainen. Periaatteessa olen jo valintani tehnyt, mutta pitää silti vielä miettiä
- entä liesituuletin, kumpi malli sopii paremmin? Ensimmäinen on suosikkini.

Tämäntapaisia vetimiä ajattelin, kuvat on vähän huonoja. Ikean Lansa on suosikkini, niitä en nyt vaan voi ottaa. Pitää vielä miettiä.

Tiskipöytä tulee Stalalta. Otan varmaan tällaisen perusmallin. Mietin vielä otanko vain upotettavat altaat vai tämän. On käytössä kestävämpi kun ei ole saumoja jotka kuluvat.


Saan suunnittelijan ehdotuksen ensi viikolla, ehkä sitten olen viisaampi. Kiirettä ei vielä ole, remontti alkaa lokakuun alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti