sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kun on pimeä sinun pitää loistaa

Sain lahjaksi heijastimen. Otsikon teksti oli joulukortissa. Tuttuun tyylikkääseen tapaansa mainostoimiston Konseptin toteuttamana. Siitä lähti ajatus kerätä vähän erilaisia heijastimia yhteen juttuun.

Olen kierrellyt joulumarkkinoita ja joitain kivoja heijastimia olen ostellut itselleni. Muille perheenjäsenille kyllä ostaisin, mutta tahtovat heiltä jäädä laatikoiden pohjalle.

Marimekolla on söpö bambiaihe. Sen ostin laukkuuni keikkumaan.
Vanhan joulumarkkinoilta löysin toisen bambin, vähän laihemman version.
Senkin ostin, vaikka hinta 12 euroa, on mielestäni liikaa. Kun nyt kuitenkin olen päättänyt tukea suomalaisia suunnittelijoiden työtä, niin ostin kuitenkin. Laitoin senkin nyt laukkuun kuvauksen ajaksi, oikeasti se heiluu talvitakin hihassa.Mainostoimisto Konseptin lahja on tyylikäs yksinkertainen neliö. Siitäkin tykkään. Se pääsee uuteen takkiini jonka saan viikon päästä. Olen tilannut Didriksonin parkan nettikaupasta. Siitä enemmän joskus myöhemmin.Viime vuosien ostokset ja lahjat, pitsikukka ja pieni heijastinrintakoru, ovat myös kivoja.
Jälkimmäisen kiinnitän toppatakin sivusaumaan, kai se siellä vähän heijastelee.
Pitsikukkaa olen käyttänyt takissa rintakoruna, mutta en ole oikein rintakoruihmisiä. Täytyy miettiä mihin sen sijoittaisi. Ehkä se jää laatikon pohjalle kuitenkin.Muistakaa käyttää heijastinta. Ajan autolla vain vapaa-aikanani, usein kauhistuttaa pimeästä esiintyöntyvät mustanpuhuvat jalankulkijat. Vaatii melkoista valppautta tummien hahmojen havainnointi synkänmustilla asfalttiteillä räntäsateessa.

Mukavaa sunnuntaipäivää, loistakaa pimeässä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti