sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Vuoden 2015 vaatebudjetti/syyskuu

Syyskuussa tuli tehtyä muutamia hankintoja.


Uutena:
Laukku, merkki Smaak, hollantilainen, ns. cross body bag Stockmannilta, 129 euroa
Sukkia 8 euroa
Housut, Mac, 111 euroa Stockmannilta, sain 20% alennuksen Brooklyn-passilla

Kirpputorilta:
Tunika, Espirit, Kierrätyskeskuksesta, 3 euroa
Villaliivi, Kierrätyskeskuksesta, 3 euroa

Yhteensä 254 euroa.Macin housuja olen ostanut jo varmaan lähes parikymmentä vuotta. Saksalaiset housut yleensä istuvat hyvin minulle. Yleensä lähes kaikki housut ovat liian isoja vyötäröstä, minulla on notkoselkä ja vyötärön ja lantion ero melko suuri. Monia Macin malleja saa myös kahdella eri pituudella, niin näitäkin. Olivat juuri sopivan pituiset. Olen vuosien varrella ostellut monia Macin housuja,  nytkin kaapissa on muutama pari jotka ovat olleet käytössä varmaan viisi vuotta. Eivät ole halvimmasta päästä, mutta laatu maksaa, enkä ostele housuja kovin usein. Olen ennemmin hameihminen.

Omat housuni ovat tummansiniset. Nappasin kuvan saksalaisen nettikaupan sivuilta. Nyt ei ole kuvaajaa paikalla, on tyydyttävä tällaisiin vähän tylsiin kuviin.

Pinkki tunika kierrätyskeskuksesta oli todellinen vuoden löytö. Ihana pehmeä materiaali ja väri piristää kivasti syksyllä. Hinta oli muuten 4 euroa, löysin pienen reiän olkapäältä ja tingin hinnasta euron. Aina kannattaa kirppiksillä tinkiä, myös Kierrätyskeskuksessa, Fidassa ym., alentavat hintaa aika helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti