sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kiva peltipurkki

Ystäväni tuli Ruotsista kylään ja toi tuliaisena kivan peltipurkin. Se on ostettu Österbybruk-nimiseltä paikkakunnalta Qeptas Antika -liikkeestä

Todella kiva purkki, kaikki minulle hauskat asiat ovat mukana. Linnut, kissat, kahvit ja mukava nojatuoli. Talo ja puutarha ovat myös söpöjä.
Österbybruk on vanha kaivoskaupunki Upplanissa, siellä on louhittu malmia jo 1400-luvulta lähtien. Nyt nämä pienet kaivospaikkakunnat ovat pieniä rauhallisia maalaiskyliä joilla on loistokas historia takanaan, kaivokset on suljettu jo vuosikymmeniä sitten. Rautamalmi on tuonut vaurautta Ruotsille satojen vuosien ajan ja se näkyy ympäristössä. (Nyt eksyin vähän peltipurkkiasiasta...)

Eilen kiertelimme kaupungilla ja jotain pientä tarttui mukaan kirppiksiltä.

Tässä ystäväni löydöt.


Maatuskaostoskassi on ostettu Auringosta itään, kuusta länteen -liikkeestä. Se on hyvä ostoskassi joka kestää 20 kilon painon. Taidan käydä itselleni ostamassa samanlaisen, kuviointeja ja värejä on useita.

Itselleni löysin hyvää villakangasta Sörnäisten Rantatien Fidasta. Värit eivät ole noin räikeitä, kuva vähän vääristää. Ajattelin tehdä kankaasta ehkä hameen ensi talveksi. Hinta oli viitisen euroa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti