tiistai 3. toukokuuta 2016

Ompeluhuoneen sisustusta

Kevään myötä olen mieltynyt keltaiseen, auringon väriin. Tein ompelukoneelle uuden suojahupun keltaisista tilkuista ja löysin verhoiksi Eurokankaasta valkoista pellavaa keltaisin pilkuin. Talvella hankkimani keltakukalliset retroverhot joutaa kirppikselle, ne alkoi ahdistaa, liikaa kukkaa ja retroa.

Pidän eniten läpikuultavista yksinkertaisista verhoista. Näistä tykkään ihan hurjasti, yksinkertaista, kevyttä, keltaiset valopilkut piristyksenä sitoo kivasti muuhun sisustukseen.Tätä ompelukoneen suojusta oli kiva tehdä. Keräsin kaapistani kaikki keltasävyiset kankaat (enimmäkseen marimekkoa) ja valikoin niistä sopivat. Lisäsin vielä vuoriksi tuon pikkukukallisen kankaan joka on ollut lasten tyynyliina (kirppislöytö).


Seuraavaksi taidan ryhtyä tekemään iPadille suojusta. Ei tilkuista tällä kerralla, ajattelin jotain kivaa kirjontaa ja kierrätysmateriaaleja. Pitsitaulukin ompeluhuoneeseen pitäisi tehdä, materiaalit on jo kasassa. Nyt vaan olen ollut enimmäkseen ulkona pihatöissä. Pitää nauttia vuoden parhaasta ajasta, ulkona niin herkkää ja kaunista. Koivuissakin on jo pienen pienet lehdet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti