maanantai 31. lokakuuta 2016

Pikkkupussukoita

Opin Kädentaitomarttojen illassa uuden pikkupussukkamallin. Niihin voi käyttää kaikenlaisia pieniä jämäkankaita. Tein näitä muutamassa illassa varmaan kuusi kappaletta. Osan olen jo antanut pois.
Tässä muutama harjoitustyö. Ajattelin viedä näitä joulumyyjäisiimme, jos joku innostuisi ostamaan parilla eurolla. Olen kyllä vähän epäileväinen, mutta jotain täytyy yrittää, jos ei muuta niin omaksi ilokseen. Pidän tuon vasemmanpuoleisen sinisen itse, siinä ei kuvioita ole kohdistettu oikein ja se on sopiva pikkulankakerille.


Tekaisin tällaisen ostoskassin samalla kaavalla. Marimekon kangas "Pohjanmaa"  löytyi Fidasta yhdellä eurolla. Ei tullut kassille kovaa hintaa. Vuori on samaa kangasta.  Tämäkin on tarkoitus laittaa myyntiin. Jos ei kenellekään kelpaa, niin sitten pidän itse. Pidän kankaan kuvioinnista.


Muuten asiasta toiseen, oletteko katsonut Kakkosen Downshiftaajia? Olen itse ihan koukussa. Olen kohta katsonut kaikki jaksot Areenasta. Mielestäni hyvä kotimainen sarja, tähditetty huippunäyttelijöillä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos sarjavinkistä. Katselin sarjaa Areenasta. Kivan erilainen sarja. Nuo pussukat on sieviä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hauskaa että pidit sekä sarjasta että pussukoista.

    VastaaPoista