tiistai 10. huhtikuuta 2012

Täytetyt munanpuolikkaat

Pääsiäiseksi olen jo useampana vuonna valmistanut täytettyjä munia alkupaloiksi. Nämä ovat helppoja ja meillä ainakin kaikki pitävät niistä. Sopivat buffet-pöytään vappunakin. En muista mistä olen reseptin löytänyt, ehkä Helsingin Sanomista.

Täytetyt munapuolikkaat

4 keitettyä kananmunaa
2 rkl ruokakermaa
2 rkl raastettua parmesaania
2 tl Dijon-sinappia
hiukan mustapippuria
anjoviksia

Erottele keltuaiset munanpuolikkaista ja murskaa tasaiseksi massaksi.

Sekoita murskattujen keltuaisten sekaan kerma, sinappi, parmesaani, pippuri ja muutama teelusikallinen anjovislientä. Lusikoi täyte munanpuolikkaisiin ja asettele anjovikset ristikkäin päälle.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti