sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kirppislöytö tyttärelle

Käväisn Tukholmassa pari viikkoa sitten. Gustavsbergissä oli hyvä iso kirpputori. Sinne pääsee kätevästi bussilla Slussenilta puolessa tunnisa. Suurin nähtävyys on tietenkin Gustafsbergin vanha tehdas ympäristöineen. Iittalalla on siellä outlet, Willroy & Bochilla myös. Löydettiin söpö pieni palli joka oli verhoiltu tyyliin sopivalla kankaalla. Hintakaan ei ollut paha.
Ostettiin myös kaksi kaksi Kosta Bodan tuikkukuppia muutamalla kympillä (kruunulla) ja minulle kesämekko, Bumerangin vaaleanpunaraitainen. Se oli täysin käyttämätön, maksoi 80 kruunua.
Ilma oli hieno, syötiin vielä makkarat pihalla ja lähdettiin Söderiin takaisin.Punakynäopettajille (jota vikaa minussakin on, vaikken olekaan opettaja), Gustavsberg on paikkakunta, Gustafsberg posliinitehdas.


Illalla käytiin elokuvissa katsomassa Margret Thatcherista kertova filmi. Meryl Streep on uskomaton, ei voi muuta sanoa. En ole mikään Maggien ihailija, mutta mielenkiintoinen filmi ja olihan siinä jo historiaakin, ihmeen nopeasti asiat tuppaa unohtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti