sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Uusi tv-taso

Olen pitkään etsinyt sopivaa valkoista tv-tasoa, pituus pitää olla vähintään 180 cm. Edellinen oli jo yli 10 vuotta vanha koivunvärinen Ikeasta ostettu. Se ei sopinut uuteen asuntooni ollenkaan. Olisin halunnut Muuramen tai Valannin tason, mutta 1600 euron hinta oli liikaa. Päädyin sitten taas taas Ikean valikoimiin. Tämä on Bestå josta nyt saa 20% alennuksen (22.3.-17.4.). Kaikista säilytyskalusteista on nyt sama alennus.  R haki sen eilen ja J&A kokosivat. Minä vain tein ruuat ja kannoin pahveja roskiin. Olen oikein tyytyväinen. Vanha tv kun vielä menee vaihtoon, toivon mukaan ensi kuussa, niin sitten on yksi kohta olohuoneesta kunnossa.
Vanha tv kerää huvittavia kommentteja. Miksen ole ostanut uutta, miksen ole ostanut isompaa? No, se toimii eikä ole mulle tärkeä asia. Tekniikka näyttää olevan kauhean tärkeää. Olen ihan tyytyväinen kun tv toimii ja katson läppäriltäni Areenalta ja muualta filmejä ym. Ihan hyvin olen pärjännyt.

Tämän olisin halunnut. Ei Ikean vastaava minusta paljoa jälkeen jää, ainakaan ulkonäössä.


Päivitys tähän: en sitten jaksanut enää katsella tuota vanhaa telkkaria. Ostin Stockan Hulluilta päiviltä keväällä Samsungin valkoinen television. On se niin nätti ja muutenkin ihan kelpo.
Teinkin sitten ruokaa oikein urakalla. Paistoin korvapuusteja ja puolukkapiirakoita, tein juuremuhennosta ja paistoin kokonaisen nieriän uunissa. Tein myös kookospalloja neitsynkookosöljystä, kaurahiutaleista, raakasuklaasta ja carob-jauheesta. Pyörittelin ne luomukookoshiutaleissa. Ne katosivat aika nopeasti.
Laitoin vielä pullaa ja piirakoita J&A:lle matkaan. Saavat kahvin kanssa äidin pullat sunnuntaiaamuna.1 kommentti:

  1. Nämä pullat olivat jotenkin ihan täydellisen makuisia! <3 J

    VastaaPoista