lauantai 26. toukokuuta 2012

Kuvia keittiöstä

Huomenta ja hyvää lauantaipäivää!
Ihana ilma, ohjelmassa joogaa ja sen jälkeen talkoisiin ystäväni luo Siuntioon. En ole ollenkaan näyttänyt keittiötäni täällä blogissa, se ei ole ihan mieleiseni ja kaipaa remonttia. Noin 10 vuotta vanha, vähän kulahtanut ja rumat pyllynväriset kaakelit.  Syksyllä on tarkoitus hankkia uusi samalla kun talossa toteutetaan putkiremontti.

Tässä muutama kuva avohyllyiltä. Ne poistan remontissa, pitää miettiä mihin kaikki tämä pikkusälä sitten sijoitetaan. Tykkään pitää niitä esillä, mutta haluan välttää kovin sekalaista ilmettä joka helposti tulee jos on paljon erilaisia tavaroita näkyvillä.

 Peltipurkki lahja veljeni vaimolta vuosia sitten,  Melitta-suodatin Ruotsista kirpputorilta. Siinä on muuten hyvä valuttaa pasha pääsiäisenä. Koko on suurin mitä olen markkinoilla nähnyt.

 Lasikaapin todennäköisesti haluan uuteenkiin keittiöön, laseja on päässyt kertymään aika lailla.


Silitysrauta on oma vanha leluni, siinä oli jopa patterit jolla sai rautaan valon ja imukuppi johdon päässä, sen pystyi leikisti laittaman seinään kiinni. Sirottimet ja keltainen sinappikuppi Kilta-astioita. Pikku lapinpoika, Arabian "Lappalainen", kuvio Ester Tomulan suunnittelema. Tyttökaveri on kadonnut.

Prässikristalliset suolasirottimet mummoni peruja ja kissa siksi vaan että olen suuri kissojen ystävä. Tällä on mielestäni mukavan tuima ilme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti