maanantai 8. lokakuuta 2012

Hyvät pinsetit

Ostin pari viikkoa sitten elämäni parhaimmat pinsetit. Olen ostanut monet pinsetit vuosien mittaan, enkä ole koskaan oikein ollut tyytyväinen niihin. Mutta nyt on löytynyt parhaat, merkki on Tweezerman. Huipputuote kerta kaikkiaan. Niillä on elinikäinen takuu, saa lähettää ilmaiseksi terotettavaksi kun tylsyvät.
Käytän pinsettejä paljon, nypin kulmakarvoja ja muitakin häiritseviä pikkukarvoja viikottain.

Eivät ole halvimmasta päästä, mutta laatu maksaa. Tavaratalohinta noin 30 euroa, mutta ovat sen arvoiset.

Värjään itse myös kulmakarvani. Minulla on luonnostaan tummat kulmat, haluan vain vähän vielä korostaa niitä. Ostan Reflecto Cil(natural brown) , noin 15 minuutissa saan juuri oikean sävyn. Eikä maksa paljoa. Ainoa haittapuoli on, että kuluu pois aika nopeasti, yleensä noin kolmessa viikossa.


Sisustuspuolella on nyt aika hiljaista. Sain pikkuyksiöni toimivaksi muutamassa päivässä. Omassa asunnossa on kylpyhuone jo purettu kokonaan. Muut purkutyöt vielä jatkuvat. Sielläkään en nyt voi tehdä mitään. Aika mukavaa, olen katsellut televisiota, käynyt lenkillä ja jumpassa ja tavannut kavereita. Perjantaina olin muutaman ystävän kanssa Belgessa simpukoita syömässä. Kannattaa mennä,   jokasyksyiset simpukkaviikot on parhaillaan käynnissä.

Energista työviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti