sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Töitä ja matkoja ja valitusta

Viikonloppu mennyt hyvin, äänestämäänkin ehdin. Nuorempi tyttöni oli Suomessa käymässä, hän sai Hulluilta Päiviltä hankkimani matkalaukun myöhästyneeksi syntymäpäivälahjaksi.  Juhlimme hänen ja vävypoikani synttäreitä eilen. Tein sienipiirakkaa ja mansikkakakkua.Minulla on edessä kiireinen viikko.  Maanantai ja tiistai täynnä kokouksia ja haastatteluja. Tiistai-iltana lennän Frankfurtiin josta jatkan junalla Mannheimiin. Siellä keskiviikon töissä ja suoraan illalla lentoTukholmaan. Sitten alkaa parin päivän odotettu loma, menen ystävieni luoksi Uppsalaan ensin ja sitten tyttöni luo Tukholmaan. Tulen vasta sunnuntaina kotiin.

Olisi tässäkin järjestelyssä ihan tarpeeksi, mutta muutakin on kohtalo järjestänyt meikäläiselle. Nykyisessä väliaikaisessa asuintalossani on viime vuonna tehdyn putkiremontin jälkitarkastus. Ongelmia on ilmeisesti ilmennyt, siitä syystä minunkin vessanpönttöni irrotetaan huomenna enkä saa käyttää sitä yli vuorokauteen! Viemärit on myös pois käytöstä pari päivää. Tällainenkin riesa kaiken muun päälle. Pitää juosta kellarissa vessassa huomenna ja tiistaiaamuna. Sitten pääsenkin lähtemään matkaan ja toivon, että palauttuani kaikki on jo kunnossa. Lisäksi pikkukeittiöstä on valaistus hajonnut, vuokraemäntäni on tilannut sähkömiehen jonka pitäisi myös tulla ensi viikolla. Hohoijaa, joudun kai tyhjentämään keittön kaapitkin ennen matkaan lähtöä.

Omassa kodissani putkiremontti etenee vauhdikkaasti. Yritän vielä huomenillalla käydä tilaamassa laminaatit lattioihin.  Keittiö on saapunut ja tarkoitus on saada se lähes valmiiksi ensi viikon aikana. Hirvittää vähän, kun en ole paikalla valvomassa työn etenemistä. Onneksi työnjohtaja pitää minut ajan tasalla ja soittaa aina kun kysyttävää.

Olen ostanut ihanan mekon työmatkaani ja muita tulevia rientoja varten. Laitan kuvan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti