lauantai 5. tammikuuta 2013

Poltettu oranssi sisustuksessa

Olen alkanut himoita poltetun oransseja tyynyjä olohuoneen sohvalle. Ennestään minulla on jo upea villapeitto jonka seuraksi haluaisin jotain muutakin samaa värisävyä. Viileät harmaat ja beiget ei nyt enää ollenkaan nappaa. Etsiskelin kaupoista eilen oikeaa oranssia joko kankaita tai valmiita tyynyjä. Kyllä niitä löytyikin muutama, mutta kankaat oli ohkaisia tekokuitujuttuja. Ei tunnut kivalta sovitella sellaista selkänsä taakse. Haluan vähän rouheampaa, paksua vakosamettia tai neuletta. Lankakaupassa keksin, että voisin itse kutoa tyynyt. Novitan Kelo on juuri oikeanvärinen ja riittävän paksu.

Nyt vaan mietin, että yliarvioinko oman kapasiteettini. Niukasta vapaa-ajasta kilpailee moni muukin harrastus. On niin paljon mikä olisi kivaa ja kaikkea ei ikinä ehdi. Voi kun saisi osa-aikatyön ja voi kun sillä eläisi. Mutta, kaiken mikä on itselle tärkeää kyllä ehtii. Jos ne tyynyt haluan, ne myös teen.


Alla ihana poltetun oranssi peittoni. Sen on ilmeisesti 60-luvulta ja löytyi kummisetäni vaatekaapista kun hänen poismenonsa jälkeen tyhjensin asuntoa. Väri ei oikein tainnut tarkkaa setääni miellyttää. Minullakin se on ollut kaapissa vuosia. Nyt olen onnellinen etten sitä koskaan hävittänyt. Laatu on mahtavan pehmeää villaa. Suunnittelija Aune Gummerus Villayhtymä Oy:lle.

Olen jo melkein pääättänyt, että kudon tyynyt. Lanka on paksua kahdeksan puikoilla pitäisi tulla nopeasti valmista.  Nyt pitäisi valita malli, pelkkää oikeaa, vai helmineuletta, palmikoita tai ruutukuviota? Täytyy vähän vielä miettiä.

Upeaa lauantaipäivää kaikille! Täällä ainakin paistaa aurinko ja on pikkupakkanen. Nyt joogaan, siitä lähtee päivä hienosti käyntiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti