sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kortteja ja muuta

Tove Janssonin 100-vuotisjuhla on tänä vuonna. Se ei varmaan ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Ateneumin näyttelyyn haluan ehdottomasti tutustua.  Siellä on parin viikon kuluttua yksityistilaisuus johon olen saanut kunnian päästä kutsuvieraaksi. Sitä odotellessa kävin vähän katsomassa kirjakauppojen tarjontaa. On uusia muumiaiheita ja erilaisia Toven muotokuvia ja satuaiheita. Nämä hauskat satukuvat ostin viime viikolla. En tiedä mihin satuihin ne liittyvät.

Pöllöperheellä on vähän surkeat oltavat.
 Sammakkoäidillä on asiat paremmin. Sukkaa on syntynyt jo pitkä pätkä ja lapsillä näyttää olevan hauskaa.

Ostin myös uuden keittokirjan. Karita Tykän Raakaa ja makeaa. Ihania reseptejä, olemme muutaman jo niistä kokeilleet. Kaikki reseptit ilman vehnäjauhoja, maitotuotteita ja valkoista sokeria.



Tässä muutama kuva uudesta harrastuksestani. Aloitin tammikuussa talviuinnin. Joka lauantai olen käynyt ystäväni K:n kanssa pulahtamassa. En osaa sanoa onko siitä jonkinlaista terveydellistä hyötyä. En voi sanoa huomanneeni mitään eroa entiseen. Joka kerta olen vaan niin tyytyväinen kun taas pystyin menemään jäähileiseen veteen. Minulle riittää muutama kymmensekuntinen. Sen jälkeen veri kiertää ja pääsen onneksi omaan kotisaunaani lämmittelemään.

Jäät on merestä jo lähteneet.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti