sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Löydöt Hietsusta

Käväisin toista kertaa tänä kesänä Hietalahden kirpputorilla. Myyntipaikat oli kaikki täynnä, tavaraa oli todella paljon ja ostajia myös. Monta komerontyhjentäjää, siis tavallisia ihmisiä, jotka tyhjentää varastojaan. Ne ovat ihan parhaita mielestäni. Kävin läpi koko torin ja jotkut pöydät kahteenkin kertaan. Löysin yhdet housut, sarong-housuiksi niitä tuotemerkissä kutsutaan, myyjän mukaan puolihaaremihousut. Silkkisekoitetta, 75% silkkiä ja 25% polyamidia. Mukavat kesähousut laadukasta saksalaista merkkiä. Kustansivat kympin. Laitan kuvan huomenna, housut on nyt pesussa.

Lahja-kahvikuppini pariksi löysin lautasen. Väri on ruskea, mutta se ei haittaa. Vähän pientä epätäydellisyyttä on ihan kivaa mielestäni. Lautasen hinta oli 2 euroa.
 Päivän kuppi 8 -jutussa lisää tietoa. Kuvion suunnittelija on Raija Uosikkinen.
Ystävälle tuliaisiksi ostin ruotsalaisen brodeerauskirjan. Siitä tingitty hinta 8 euroa.


Muutama kuva kirjasta. Itse pidin eniten alimmasta lintumallista. Joskus voisi yrittää kirjoa muutaman linnun vaikka tyynynpäälliseen.
Paras löytö oli kuitekin ruotsalainen kukkaruukunsuojus valkoista maitolasia. Myyjällä ei ollut käsitystä suunnittelijasta. Huomasin, että heitti umpimähkään ensimmäisen nimen joka tuli mieleen, Josef Frank. Kun vähän epäilin, sanoi että kuuluisa kuitenkin, Mats Lindholm tai Nilsson tai jotain sinne päin. No tietämys taisi olla aika hatara :D, mutta oikeasti ei suunnittelijalla ole niin väliä, muoto on vaan niin kaunis ja tykkään hurjasti maitolasista. Hinta oli 10 euroa.

Yritin etsiä ruotsalaisilta huutokauppasivuilta tietoja ruukusta, mutta toistaiseksi en löytänyt. Ehkä ensi viikolla selviää, lähden lähes kahdeksi viikoksi Ruotsiin torstaina. Edessä on viikon kurssi ja muuta hauskaa Taalainmaalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti