lauantai 5. heinäkuuta 2014

Keltaiset tyynyt

Haluan lisää väriä sisustukseen. Kirjotut tyynyt houkutti etsimään niihin sopivia värejä. Olen kierrellyt kirpputoreja ja katsellut vanhoja pöytäliinoja ja sisustuskankaita. Tuntuu vaan, että vanhemmat kankaat ovat kadonneet tarjonnasta. Ne ehkä poimitaan pois ja myydään jossain nettihuutokaupassa eteenpäin. Kierrätyskeskuskin tekee saamistaan retrokankaista vaatteita omalla merkillään. Jos oikein innokas olisi, voisi kankaita ja  vanhoja neuleita värjätä ja saada omannäköisiä tekstiilejä. Ihan niin pitkälle en ole vielä päässyt, mutta ehkä joskus vielä kokeilen sitäkin.

Stockmannin alessa kierrellessäni löysin juuri sopivanväriset tyynyt. Kun ne sai 50% alennuksella, ostin kaksi. Väri on juuri oikea, lämmin keltainen. Hinta yhteensä 27 euroa.

Nuo kaksi kirjontatyötä ovat kierrätettyjä. Ristipistolinnut Ruotsista, ystäväni on suunnitellut ja ommellut tyynyn.  Taustakankaana on vanha pöytäliina. Kukkatyö on löytö Lahdesta kirpputorilta.


Parvekkeen pelargoniat kukoistavat. Rakastan Mårbackaa. Ovat onneksi sateensuojassa, muuten eivät olisi näin näyttäviä.Aurinkoista viikonloppua! Minulla vielä kaksi työpäivää ja sitten loma! Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti