torstai 19. maaliskuuta 2015

Ristipistotaulu

Pidän vanhoista käsitöistä, mutta ristipistotaulut ei ole koskaan oikein sytyttäneet. Värit ovat räikeitä ja toteutus usein vähän kömpelö. Viime torstaina tuli kuitenkin vastaan niin söpö kukkataulu että oli se pakko ostaa. Olin Espoon Kaitaan kierrätyskeskuksessa käymässä, yleensä en löydä sieltä mitään mieleistä. Uudet kierrätyskeskukset ovat jotenkin niin kliinisen siistejä ja asiakasmäärät ovat varmaan lisääntyneet paljon. Meitä on monia jotka kyttää kauniita retrokankaita ja designia.
Löysin samalla käynnillä myös kauniin valkoisen applikaatioin koristellun pellavaliinan joka oli aivan ehjä, hinta 2,50 euroa ja muutaman pienen pitsiliinan jotka käytän tulevaan isompaan pitsityöhön.

Kukkataulu maksoi 10 euroa. Se päätyi makuuhuoneen koristeeksi. Sininen pöytälamppu on löytö Ruotsista antiikkikaupasta.Pikkuinen enkeli on omia vanhoja varastoja. Se saa nyt vartioida untani.


2 kommenttia:

  1. Minäkin muistan lapsuudestani, että joidenkin seinillä oli räikeän kirjavia ristipistotauluja. Tyttö kaivolla ja viljapelto tulee aiheina ensiksi mieleen. Mutta tuo sinun kukka-aiheinen taulu on kaunis.

    Kerropa joskus, mitä teit pitsiliinoista. Piri

    VastaaPoista
  2. Kiitos niin minustakin. Kerron kyllä kun saan jotain aikaiseksi, vielä on ihan idean asteella pitsiliinaprojekti...

    VastaaPoista