lauantai 20. elokuuta 2016

Kangashamsterin inventaarioilta

Paikallisessa Eurokankaassa näytti olevan käynnissä inventaario, piti jättää nättien hittipotentiaalia sisältävien kangaspalojen etsintä toiseen päivään. Sen verran kuitenkin innostuin, että päätin järjestää oman inventaarion. Kaikki palat vaan olohuoneen lattialle ja lajittelemaan. Oli hauskaa ja löytyi muutama aarre jota en enää muistanutkaan.

Varasto on aika monipuolinen ja hamsterimainen, jopa alkuperäisessä Helmi Vuorelman paketissa turkoosia thaisilkkiä tyynyn verran, varmaan 70-luvulta. (En ole itse ostanut.) Lajittelin kaikki väreittäin ja kuosittain, marimekot, metsovaarat ja muut printit erikseen ja sitten kaikki muu käyttötarkoituksen mukaan. Kyllä järjestys auttaa, tuli lisää tilaa ja ennen kaikkea helpottaa elämää. Juuri se sopiva väri ja kangas löytyy nopeasti kun ompeluinto iskee. Sitä paitsi usein omasta kaapista löytyy kivempi kangas kuin kangaskaupasta.

Vanhimmat kankaat ovat luultavasti 40-luvulta, osa perittyjä, osa kirppiksiltä. Uusia tietenkin myös eri kangaskaupoista. Vihreä laatikko on täynnä pienempiä paloja joita en raaski heittää pois, niitä voi käyttää koristeiksi tai tilkkutöihin.

Tehtävä lukijalle: bongaa kuvasta vauva :D.


Tällä kerralla etsin sopivaa kangasta vaippalaukkuun. Päädyttiin Marimekkoon ja vuori tehdään mustavalkoruutuisesta kankaasta joka pikkuisen pilkistää kuvan keskeltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti