lauantai 3. joulukuuta 2016

Korttiaskartelua

Korttiaskartelu on kivaa puuhaa. Leikkelin isäni vanhoista laulukirjoista joululaulujen nuotteja ja tein pieniä kuusia korttien koristeeksi. Vanhat paperit ovat kauniita, olen säästänyt kaikenlaista, tapetinpalasia, kauniita mainoksia, hyllypapereita, lahjapapereita. Vihreisiin kortteihin liimasin punaisia tulppaaneja. Kuitukangas on Sinellistä. Tein myös hopeisia kortteja valkoisin koristein, mutta ne unohdin kuvata, menivät jo marttayhdistyksemme myyjäislaatikkoon. Niin myös tulppaanikortit.

Olen ideoinut kortit yhdistyksemme askarteluiltaa varten.  Askarteluiltaa varten ostin nuottipaperin Sinellistä, omia rakkaita laulukirjojani en raaski viedä toisten leikeltäväksi. Tulppaaneja leikkasin valmiiksi ison pinon ja kuusen mallit olin piirtänyt valmiiksi. Koristeluun olin ostanut hopeatähtiä ym. pientä hilettä.
Löysin Lauttasaaren Emmauksesta viidenkymmenellä sentillä japanilaisia askartelupapereita. Niistäkin syntyi muutama kortti. Jemmoista löytyneestä tapetista leikkasin kukkia ja tein yksinkertaisia kukkakortteja. Kukkaa voi vaikka kutsua jouluruusuksi :D.


Pidimme myös pari askartelutuokiota perheen kanssa. Tässä 3-vuotiaan Lumin kortti mummille :). Hän on ihan itse piirtänyt lumiukon, mummi on vain leikannut paperin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti