lauantai 3. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 vaatebudjetti, loka- ja marraskuu

Lokakuu

Urheilusukkia Lidlistä    3 euroa
Sukkahousut, Falke Hulluilta Päiviltä  15 euroa

Yhteensä 18 euroa

Kommenttina, että Lidlin sukat ovat hintaansa nähden oikein hyviä. Kolmella eurolla saa kahdet. Tarvin liikuntaan paljon sukkia, käyn erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla noin viisi kertaa viikossa. Muuten ostan nykyään vain laatusukkahousuja ja sukkia, ne tulevat käytössä paljon edullisemmiksi kuin halpisversiot.

Marraskuu
Uushankintoja:
Pikkumusta Loft, ostettu ystävältä       15 euroa
Yöpaita Stockmannilta                         12 euroa
Sukat, villaa, Kunert                             12 euroa

Hyödynsin Black Friday -tarjouksia Stockmannilla.

Kirppiksiltä:
Uudet pohjalliset saappaisiin                2 euroa

Yhteensä  41 euroaMinulta on pyydetty asukuvia ja niitä mielelläni lisäisinkin. Nyt vaan oli niin, että ystäväni ottamat asukuvat ovat Lumia-puhelimessani ja MacBook jota käytän bloggaamiseen ei suostu niitä avaamaan. En ole jaksanut asiaa selvitellä, vaan aion vaihtaa puhelimen iPhoneen. Olen kyllästynyt Lumiaani, vaikka se kohtuullisen hyvin toimiikin. Kaikki muut laitteeni ovat Mac-maailmasta. Pyydän vielä kerran ystävääni kuvaamaan asut kamerallani tai iPadilla ja lisäilen sitten kuvia tänne.

Kommenttina, että pikkumusta mekko vähän harmittaa. En todellakaan sitä tarvitse, vaikka on mukava päällä ja kauniskin. Ystävä halusi raivata varastojaan ja ostin sen vähän harkitsemattomasti. Rahanmeno ei ole syynä harmitukseen, vaan se, että unohdin kultaisen säännön - mitä oikeasti tarvitsen, miten paljon vaatetta tulee käytettyä ja onko väri mieleinen. Olen päättänyt jo pari vuotta sitten, etten enää osta mustaa ja nyt kuitenkin livahti taas musta vaate varastoon. Olen käyttänyt mekkoa kerran kun kävimme Tallinnassa baletissa. Sinne se sopi oikein hyvin, mutta minulla olisi vaatekaapissa varmaan viisi vaatetta jotka olisivat myös hienosti tilaisuuteen sopineet.

Taidan laittaa mekon Torille myyntiin samaan viidentoista euron hintaan. Ihan vain itseäni kouluttaakseni, pitää muistaa olla todella tarkkana mitä oikeasti tarvitsee ja haluaa eikä sortua toisten suosituksiin tyyliin "sopii sulle hienosti", "jokanaisen must-vaate", "tää maksoi kaupassa 100 euroa" ym.

Tällaista valitusta tällä kertaa. Hauskaa toista adventtia teille ja rentoa joulunodotusta! Älkää stressatko liikaa, iloinen tunnelma on pääsia, ei se onko kaikki tarjottava itse tehtyä ja nurkat puhtaana.2 kommenttia:

  1. No jos saat asukuvia, niin laita kuva pikkumustasta mekostakin ylläsi. Mekonmalli näyttää kivalta ja olisi mukava nähdä se päälle puettuna. Kivaa Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  2. Juu, pitää aktivoitua. Nyt on uusi puhelin, niin eiköhän tämä tästä parane. Pitää myös kirjoitella vähän enemmän. Joulunaika on aina niin kiireistä etten pysty paneutumaan blogiin ollenkaan,

    VastaaPoista