maanantai 11. kesäkuuta 2012

Valkoinen sohvapöytä

Haluaisin vaihtaa sohvapöytäni. Nyt käytössä on suorakaiteen muotoinen pöytä jossa taso lehdille, mikä on ollut kieltämättä hyvin käytännöllinen. Pöytä oli ennen vaaleaa mäntyä, olen sen lakannut jo monta vuotta sitten tummanruskeaksi. Nyt tumma pöytä näyttää ankealta ja nykyiseen olohuoneeseen sopisi pyöreä pöytä paljon paremmin. Olen jo pitkään katsellut erilaisia, mutta asia on jäänyt hautumaan.

Kirsi Valannin Ympyrä-pöytä on hieno, hinta on vaan aivan liian kova.  Hinnat alkaen 833 euroa Vepsäläisellä, pöytää saa kolmesssa koossa 50, 80 ja 110 cm halkaisija, pintakäsittely joko  matta ja korkekiiltoinen. Onkohan kenelläkään kokemuksia tästä, vastaako hinta laatua? Hyvää tässä on myös tuo alataso, sinne saisi kätevästi muutaman lehtipinon.
Kuva Kirsi Valannin nettisivuilta.


Sitten on tietenkin Ikea, Strind-pöytä. Hinta ei ole paha, 129 euroa, halkaisija 75 cm. Pöytä on periaatteessa OK, mutta rakenne on aika heikko, pöytälevyt ovat lasia ja kiinnitys ei ole kovin kummoinen. Levy voi pudota imuroidessa ja mennä säpäleiksi. Ei siis tämäkään pöytä kelvannut. Plussaa kuitenkin pyöristä.Oikeastaan haluaisin itse kunnostaa jonkin vanhan pöydän ja laittaa pyörät alle. Löysin jostain tanskalaisesta blogista tosi kivannäköisen pöydän joka oli maalattu valkoiseksi ja pätkäisty vain jalat poikki ja lisätty pyörät. Ruokapöydästä oli saatu hieno sohvapöytä. Olen koittanut etsiskellä Huutonetistä samantapaista, mutta ei ainakaan vielä ole löytynyt. Jatkan etsiskelyä ja laitan tänne kuvia kun kivoja löytyy.

Olen löytänyt kivan idean, vanhan ruokapöydän jalat voi sahata poikki ja maalata valkoiseksi. Tähän malliin. En enää muista mistä kuva on löytynyt. Tämäntapainen olisi kiva jos jostain löytyisi vaikka huonokuntoisenakin .
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti