lauantai 28. heinäkuuta 2012

Jätelavalöytö

En juuri koskaan kurki jätelavoille hienojen löytöjen toivossa. Yleensä sisustuslehdissä on aina juttuja tyylikkäistä kodeista joiden omistajat ovat löytäneet persoonallisia huonekaluja jätelavoilta. Kokemukseni mukaan lavoilla on vain rakennusjätettä ja romua.

Taloyhtiömme pihalla on ollut pari viikkoa jätelava, asukkaat saavat tyhjentää kellarivarastojaan putkiremontin tieltä. En tiedä mitä kaikkea  sieltä olisi voinut löytyä kaiken romun ja roskan seasta kun en joka päivä seurannut mitä sinne oli dumpattu. Tämä lampunvarjostin oli vaan niin kutsuvasti kasan päällä, etten voinut olla sitä ottamatta. En tiedä mitä sillä teen, mutta eihän sitä voinut sinne jättääkään. Ilmeisesti arvon naapurini eivät oikein osaa arvostaa kunnon retromeininkiä. Olisi kannattanut viedä se Fidaan tai Kierrätyskeskukseen. Ehkä minä vienkin jos en keksi sille itse käyttöä.2 kommenttia:

  1. Aivan ihana varjostin, muistuttaa jotain 50-luvun ruotsalaista String-varjostinta! Suorastaan herkullinen löytö!!!!

    VastaaPoista
  2. Hei Tintti, kiitos kommentistasi! Pitääkin katsoa minkälainen on String-varjostin. Olen jo miettinyt sopisiko varjostin pikku vierashuoneeseeni.

    VastaaPoista