torstai 6. kesäkuuta 2013

Messinkipöytä

Minulla oli eilen varsinainen älykkyystesti. Miten kokoan viisi vuotta laatikossa lojuneet messinkipalikat lasikansipöydän rungoksi. Pöytä on 60-luvulta, ohjeita ei ole koskaan ollutkaan, mutta Citypulu kyllä muistaa miltä pöydän pitäisi näyttää. Palikoita on vaan kovin monenlaisia. Toisissa on ruuvi päässä ja toisessa reikä. Sitten niissä on vielä erilaisia lovia. Toiset lovet olivat pienempiä, toiset isompia. Yhtään ruuvia eikä mutteria ei ole. Kaikki tarpeellinen on messinkipalasten päissä. Sinänsä nerokasta.

Tältä näytti palapeli.Ryhdyin toimeen ajattelematta sen enempää. Arvaatte varmaan ettei siitä mitään tullut. Kummallisesti jäi ruuvi päällimmäiseen putkenpäähän, eihän siihen mitään lasikantta voinut laittaa. Ei muuta kun purkamaan. Sitten syttyi lamppu! Päällimmäisen kehikon pitää tietenkin olla sileä, yhtään reikää eikä ruuvinpäätä ei saa näkyä. Kun sain kannen kokoon, oli loppu helppoa, pystyosat kiinni ja niihin limittäin pohjarungon osat ja lopuksi pienet jalat.

Tulos on tässä. Ihanan kevyt vaihteeksi ruskean puupöydän jälkeen. Nyt tuntuu, että pitäisi vaihtaa matot. En vaan tiedä minkälaiset. Kiva kun on haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti