sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kuppikaappi

Sunnuntaipäivää! Olen edelleen laiskanlaisesti päivittänyt blogiani. Ollut vähän muita mielenkiinnon kohteita, mutta palailen kyllä tännekin nyt kun syksy on tänään virallisesti alkanut.

Kuvasin kuppikaappini sisällön. Nämä on jatkuvassa käytössä. Lisääkin löytyy, ne vaan kaivetaan esiin erityisissä tilanteissa.


Suurin osa on eri kirppislöytöjä, vain takarivin ruusukupit on lahja ystävältä ja hopeakukalliset myös lahja työtovereilta, ne ovat ruotsalaisen Jonas Bohlinin käsialaa, nimeltä Qvint, teekuppikokoa.
Vaaleanpunakuvioinen teekuppi on aika makea, se on venäläinen. Olen muutenkin tykästynyt venäläiseen posliiniin. Edessä Lomonosovin teekuppeja.  Munakupit Sarviksen, nekin kirpputorilta muutamalla eurolla.

Teesuosikit on kesänmittaan olleet nämä Clipperin kamomilla- ja piparminttuteet. Clipperin pakkauksen on tyylikkäitä, olen ennenkin niitä ylistänyt.

On vähän haikea mieli kun kesä loppuu. Pidän kyllä syksystä, oikeastaan vain pitkän pimeän ajan voisin jättää väliin. Vaikka Espanjan auringossa muutama kuukausi, en yhtään kaipaisi lunta ja pakkasta. Puhumattakaan liukkaista teistä ja räntäkeleistä.

Nyt muuten kannattaa kerätä pihlajanmarjoja ja pujottaa niitä pitkiksi nauhoiksi. Otetaan vain ompelulankaa ja neula ja pistellään marjojen läpi ja pujotellaan varovasti lankaan. Saa kivoja koristeita syksyksi tai vaikka joulukuusta koristamaan.

Hyvää sunnuntaipäivää ja energista syksynalkua!2 kommenttia:

  1. Tykkään hirveästi näistä teksteistä, joissa pääsee näkemään noita erilaisia kahvi- ja teekuppejasi. :)

    - E

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Yritän taas päivittää blogia säännöllisesti. Ollut muuta toimintaa, olen tavannut paljon uusia ihmisiä, vienyt paljon ilta-aikaa.

    VastaaPoista