sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Lahden reissu

Olin kylässä ystäväni luona viikonloppuna. Lauantaiaamuna teimme visiitin Lanttilaan, isolle itsepalvelukirppikselle sekä uuteen Luhdan outlettiin moottoritien varrella. Lanttilasta löytyi koristelautanen, jonka ostin kauniin kuvan vuoksi. Valmistaja on Kupittaan savi ja hintaa 5 euroa. Oikeastaan arvo on nolla euroa, lautanen on haljennut keskeltä ja liimattu yhteen. Laitan sen ehkä parvekkeen koristuksesi, siellä ei pienet kauneusvirheet haittaa.

Huvittavaa on hintalapun tiedot. Ensin on yritetty kaupitella 18,50 euron hintaan, sitten pudotettu ykkönen edestä ja lopulta alennettu hinta 5 euroon. Ihmiset ei vaan usko, että rikkinäinen astia on roskiskamaa. Minä nyt kuitenkin sen pelastin, katselen sitä vähän aikaa ja jos kyllästyn, tiedän toisen joka sen haluaa. Kaverini ottaa sen mökilleen koristeeksi.


Luhdan outletissä on yhtiön omaa tuotantoa esillä eri vuosikymmeniltä.

 Tuon vihreän takin voisin ottaa.
Nämä urheiluasut Luhdan tuotannon alkuajoilta 40-luvulta.

80-luvun kuvat jätin väliin, sen ajan muoti on mielestäni niin hirveää.
Sosittelen käyntiä Luhdalla jos Lahteen on asiaa, nyt ainakin oli aika hyvin takkeja, housuja, hameita, puseroita ym. tarjolla. Hinnat ovat reilusti alennettuja niinkuin tehtaanmyymälässä pitää ollakin. Itse ostin mustan jerseymekon, vyön ja Puro-sarjaan kuuluvan pyyhkeen. Niitä en nyt kuvannut, ehkä lisään ne tänne jokin toinen päivä.

Olen ollut kovin kiireinen koko viikon, joka ilta on ollut ohjelmaa ja yksi työmatkakin mahtui alkuviikkoon. Toivottavasti ensi viikko on vähän rauhallisempi.

Hyvää työviikkoa lukijoilleni!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti