sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kierrätyskeijuvuosi, pystynköhän tähän?

Päätin Turun Tildan, Tyylitellen Annan ja Hopeapeilin Elinan innottamana ottaa haasteen vastaan ja olla ostamatta mitään uusia vaatteita vuoden 2014 aikana. Kierrätettyjä vaatteita saa ostaa ja kierrätysmateriaaleista tehtyjä. Saan myös ostaa kenkiä, käsineitä, alusvaatteita ym. tarpeellista. Mutta pyrin niidenkin suhteen olemaan mahdollisimman kriittinen. Ompelen myös itse ja korjailen vanhoja vaatteitani. Kosmetiikkaa voin ostaa, koruja en (niitä on ihan riittävästi).

Yritän myös hyödyntää vanhat lankavarastot ja neuloa sukkia ym. perheelleni ja itselleni.
Otsikossa on kuitenkin kysymysmerkki - olen heikkona kauniisiin vaatteisiin, kun löytyy jotain ihanaa, on todella vaikeaa olla lujana. Jos näin "virallinen" sitoutuminen antaisi vähän tukea päätöksessä pysymiseen.

Kerron täällä blogissani miten hyvin onnistun. Pitää nyt kiertää kaikki ihanat vaatekaupat kaukaa.

Tässä kampanjan ohjeet jos itse kiinnostuit:

- Suunnittele itsellesi sopiva tapa välttää uusien vaatteiden ostamista mahdollisimman paljon. Rajaatko ulkopuolelle liikuntavarusteet tai työvaatteet, otatko mukaan muut ulkonäköjutut kuten kosmetiikan tai korut?- Kun olet löytänyt sopivan tavan, kerro asiasta blogissasi (ja mielellään myös jollekulle meistä kampanjan aloittajista) ja liitä sivupalkkiin Kierrätyskeijut-logo.- Kerro silloin tällöin blogissasi, miten menee ja miltä kampanja tuntuu. Tee loppukatsaus joulukuun 2014 lopussa. Helppoa! 

2 kommenttia:

  1. Auts, aika paha! En itse edes osta hirveästi uusia vaatteita, mutta en kyllä silti pystyisi lupaamaan. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mietin juuri että pitää nyt pesta ja silittää kaikki vaatteet, niin on sitten mistä ottaa kun väsymys iskee. On niin helppo hakea aina jotain uutta kaupasta.

    VastaaPoista