sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Viikon ostokset

Pakkaset tulivat ja talvisaappaista hajosi vetoketju. Sain kaksi hyvää syytä mennä alennusmyynteihin. Kierrätyskeijuna olin luvannut, etten osta uusia vaatteita, mutta kenkiä ja käsineitä saan ostaa ja tietenkin alusvaatteita.  Hankin laadukkaat italialaiset saappaat joita aion pitää vuosia. Ostospaikka Nectarine. Kunnon saappaat ovat mielestäni investointi johon kannattaa panostaa. Käytän samoja saappaita monta vuotta ja huollan niitä hyvin. Suojaan suihkuttamalla kosteudenestolla ja vaihdatan suutarilla kuluneet korkolaput. Edelliset saappaat kestivät neljä vuotta ja ovat vieläkin kohtuuhyvässä kunnossa. Jos vetoketjun vaihtaisi, olisivat vielä käyttökelpoiset. Mutta ei taida kannattaa, suutari saattaa veloittaa noin 40 euroa, ei mielestäni enää kannata vanhoihin kenkiin niin paljoa uhrata.

Saappaiden merkki on Erika Rocchi.


Käyttömukavuutta lisää joustava kangas sivussa. Iltapäivisin jalkani ovat usein vähän turvonneet, näissä riittää tilaa vielä hyvin eikä pohkeita kiristä.

Lenkkeilyyn ja työmatkoihin kunnon nahkarukkaset Stadiumista. Nyt ei palele, toppatakki, lämpimät sukkahousut ja alpakasta neulottu pipo, kyllä pärjää. Käytän hametta töissä lähes joka päivä, kunnon lämpimissä sukkahousuissa tarkenee oikein hyvin. Kävelen parikymmentä minuuttia pakkasessa eikä yhtään haittaa.

Eihän nää kovin naiselliset ole, mutta en välitä, pääasia ettei sormet palele.Ja paljonko kului rahaa? Saappaat noin 160, käsineet 35, yhteesä 195 euroa. Yritän pitää kirjaa vaateostoksistani. Katsotaan vuoden lopussa miten meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti