maanantai 12. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 vaatebudjetti

Olen päättänyt kirjata ylös kaikki vaateostokset tältä vuodelta ja raportoida ne täällä blogissa kerran tai pari kuukaudessa. Haluaan tietää kuinka paljon rahaa todella kuluu ja mihin se oikein menee. Laskin huvikseni vuoden 2014 vaateostokset, ne mitkä muistin. Se ei ollut kauhean vaikea toimenpide, kun  olin aika hyvin hillinyt osteluani kierrätyskeijuna. Summa oli reilut 1200 euroa. Vähän hirvittää minkälaiseen summaan olisin päässytkään, jos en olisi tietoisesti rajoittanut ostelua.

Lasken kuluihin mukaan tietenkin kaikki tarvikkeet myös, kankaat, napit, nauhat ym. kunhan ne liittyvät omiin vaatteisiin. Jos ostan tai teen muille, esimerkiksi lapsenlapselleni, niitä ei tietenkään lasketa. Palvelut myös, pesulat, suutarit, ompelijat ym otetaan mukaan.

Toistaiseksi en ole ostanut mitään ja olen vältellyt alennusmyyntejäkin. Aloitan uuden tuunauskurssin kuun loppupuolella, sitä ennen pitää löytää jokin vaate jonka sitten tuunaan mieleiseksi. Mutta se etsitään tietenkin kirppiksiltä.

Aion myös seurata muitakin kuluja, mutta niitä en raportoi täällä. Ehkä kirppisostokset, jos löytyy jotain oikein kivaa mistä on mukava kertoa toisillekin.

Onko teillä muilla aikeita rajoittaa kulutustanne tai tehdä budjettia tälle vuodelle?

Kirjoittaja ei ole kuvan mallina, oli vaan muuten kaunis asu. Haluaisin tuollaisen harmaan tai valkoisen  villatakin, mieluiten ohuesta kashmirista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti