torstai 26. helmikuuta 2015

Pellavapöytäliina

Tein mieleiseni löydön kirpputorilta muutama viikko sitten. Kaunis turkoosi pellavapöytäliina odotti minua 8 euron kohtuuhintaan.  Merkkiä ei ole tallella, mutta voisi olla Vuorelman tuotantoa. Kotimainen joka tapauksessa. Liina oli hienosti mankeloitu ja tahraton. Yleensä pesen kaikki kirppiksiltä ostamani tekstiilit, tämän vain tuuletin. Kevään tullen kaipaa värejä, turkoosi on kaunis väri ja sopii hienosti muuhun sisustukseeni.

Olen  tehnyt useita kivoja löytöjä samaiselta kirppikseltä viime aikoina. Tällä kerralla olen itsekäs enkä kerro mistä kirppiksestä on kyse. Jotain salaisuuksia minullakin saa olla.

Balmuirin kynttilä on joululahja ystävältä ja söpö ruusulautanen lahja toiselta ystävältä. Sopii hyvin mielestäni hyvin kynttilän alustaksi. Ylemmässä kuvassa näkyvä leipäkori on ostos antiikkimessuilta Ruotsista.

Pellavaliinat pitäisi pesun jälkeen mankeloida. Pesussa irronnut nukkaisuus tasoittuu ja pellavan kiilto pääsee kauniisti esille. Ystävällinen naapuri on hankkinut taloyhtiömme kellariin Upon mankelin pari viikkoa sitten. Kävin sitä testaamassa viime sunnuntaina ja voi pojat miten olen tyytyväinen! Mankeli on erinomaisessa kunnossa.  Sain kaikki liinat ja lakanat ihanan sileisiksi ja siisteiksi. Mankeli olisi joutunut kierrätyskeskukseen, onneksi se tuli tänne taloyhtiöömme. Lämmin kiitos Ann-Helen!

Asun pienkerrostalossa ja voin sanoa, että meillä on täällä oikein hyvä naapurisopu. Teemme yhdessä talkootyötä, juttelemme keskenämme ja autamme toisiamme muutenkin. Parin vuoden takainen putkiremontti lähensi meitä kun oli yhteinen asia josta piti selvitä. Niin kuin joviaali puheenjohtajamme sanoi, sodat ja vastoinkäymiset yleensä lähentävät ihmisiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti