keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Vääksyn antiikkimarkkinat

Kesällä tapahtuu niin paljon ettei millään ehdi kaikkiin kivoihin tapahtumiin mukaan. Viime viikkolla käytiin Vääksyn antiikkimarkkinoilla. Se on aika pieni tapahtuma, mutta Vääksy on sympaattinen paikka ja sieltä löytyy monta mielenkiintoista puotia. Olimme kahden ystäväni kanssa reissussa, melkein koko päivä saatiin kulumaan. Kun vielä oli Rompetorikin samaan aikaan niin katsottavaa riitti.  Vaatteita myös katseltiin, mutta mitään sopivaa ei löytynyt. Jos käyt Vääksyssä, pistäydy Lauran kaupassa, se pursuaa kaikenlaista sisustus- ja kodin tarviketta niin uutta kuin vanhaakin ja yläkerrassa on  vielä valtavasti vaatteita. Pihalla on puutarhaan monensorttista koristetta ja kasveja tietenkin. Henkilökunta on erittäin ystävällinen mikä on aina mukavaa.

Antiikkimarkkinoilta ostin muutaman Arabian lautasen, taitavat olla peräti 80-luvulta. Se ei oikein ole lempivuosikymmeneni, mutta nämä lautaset ovat nättejä ja tulevat ihan käyttötavaraksi. Hinta oli 4 euroa kpl.






Vielä löytyi sinivalkoisia leipälautasia kolme kappaletta, hinta 3,50 euroa kpl. Ostin nekin. Ehkä annan ne lahjaksi, katsotaan nyt.





Urheiluhallin pihalla jossa antiikkimarkkinat pidettiin puhelias kaupppias esitteli polkupyöriään. Kyllä on  vanhat pyörät hinnoissaan. Jos sinulta löytyy varastoista tällaisia, pidä niistä hyvä huoli. Näitä pyöriä on korjailtu vain vanhoilla osilla, ne ovat oikeita antiikkipyöriä.  Voin ottaa tuollaisen vanhan pyörän jos jostain löytyisi sopuhintaan.


Tässä vielä muutama kuva Rompetorin yhteydessä olevasta kirppiksestä. Aika sympaattinen paikka, paljon oli tavaraa tarjolla.




Lomani on alkanut, tämä on ensimmäinen viikko. Olen kokonaiset viisi viikkoa lomalla, tuntuu todella ihanalta. Hyviä kesäpäiviä sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti