perjantai 28. syyskuuta 2012

Pakkausta, pakkausta

Sunnuntaina pitää asunnostani olla keittiö, kylpyhuone, eteinen ja olohuone ihan tyhjiä. Siis ihan tyhjiä. Putkiremontti alkaa maanantaina. Aion remontin yhteydessä vaihtaa lattiat ja uusia keittiön niinkuin olenkin jo kertonut monta kertaa. Molemmat makuuhuoneet on nyt tupaten täynnä tavaraa. Mutta mihin laitan uuden jääkaappipakastimen ja lieden? Selviääkö pesukone lasitetulla parvekkeella? Voi elämä, on tää kauheaa. Ottaisin kuvia tästä sekasotkusta, mutta kamerakin on kateissa. Muistan ihan hyvin että pakkasin sen johonkin kassiin piuhoineen päivineen. Mutta mihin? Onko se jo Lauttasaaren asunnossa?
Blogitekstit ilman kuvia on tylsiä, yritän löytää tähän jotain piristävää.

Otin juuri lasin valkoviiniä kahvikupillisen valkoviiniä, viinilasitkin on pakattu.
Voi kun se kamera löytyisi.

Vielä pitää pakata korut ja hopeat, loput kodinkoneet mukaan, siis kahvinkeitin ja blenderi. Ilman niitä en tule toimeen. Ja tietenkin kaunis valkoinen televisioni.

Elämä talossa jossa on käynnissä putkiremontti on virkistävää. Yhtenä aamuna ei tullut lämmintä vettä, oli aika raikas olo jääkylmän suihkun jälkeen. Ei olisi edes tarvinnut aamukahvia. Kaikkeen tottuu ja väliaikaistahän tämä vaan on.

Huomenna homma jatkuu, ehkä kamerakin löytyy.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Tällainen asunto olisi ihana! Ei yhtään ylimääräistä kasaa missään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti