lauantai 1. syyskuuta 2012

Stockmannin muumimuki

Maanantaina 3.9. tulee markkinoille uusi muumimuki jonka saa vain Stockmannilta. Kuvion on itse Tove Jansson piirtänyt 50-luvulla Stockmannin lahjapaperia varten. Lahjapaperi on taas tänä vuonna käytössä, mikä oli todella hieno idea. Kuvio löytyy myös peltipurkista joka tuli myyntiin aikaisemmin tänä vuonna.

Kävin tilaamassa  eilen kaksi mukia itselleni. Toisen pidän itse, toisen saa Erittäin Tärkeä Henkilö. Ystävällinen myyjätär kertoi, että ennakkotilauksia oli keskustan tavaratalossa jo yli 500!

Kuvio on mielestäni niin upea, että muki oli vain pakko ostaa. Uskon myös,  että mukilla tulee olemaan keräilyarvoa, vaikka en sitä nyt oikeastaan pidä tärkeimpänä asiana. Mukin hinta on 29,90.

Olen aina tykännyt käydä Stockalla, on se vaan niin hyvä tavaratalo. Tämäkin tuote on loistava idea, kiitos siitä!  Toven piirtämät kuvat ovat parhaita, nämä pikkuotukset päihittävät kaikki uudelleenlämmitetyt kuviot mennen tullen.

(Tämä ei ole maksettu mainos, olen vaan tavallinen asiakas, joka luottaa Stockan laatuun ja arvostaa hyvää palvelua. )
2 kommenttia:

  1. Tollanen ehdottomasti siskolle lahjaksi! Onko tietoa kauanko tämä on myynnissä?

    -E

    VastaaPoista
  2. Hei,
    en tiedä kuinka kauan ovat myynnissä. Stockalla sanoivat, että tavaraa on kyllä riittävästi. Kannattaa varmaan kuukauden sisällä käydä hakemassa, ettei sitten pety.

    VastaaPoista