sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lauantain kirpputorikierros

Ystäväni Maija oli kyläilemässä luonani viikonloppuna. Lauantaina kiersimme vähän Helsingin kirpputoreja. Tarkoitus oli aloittaa Jäähallin kirppikseltä, mutta se oli eilen kiinni. Tyhmä minä, en ollut tarkistanut etukäteen aukioloaikoja. Kun kerran Töölössä olimme, katsastimme Mannerheimintie 90:ssä olevan Punaisen Ristin kirpputorin. Mitään kovin kummallista siellä ei ollut. Yksi kaunis valkoinen kirjottu pellavaliina oli, mutta niitä löytyy jo kotoa, jätin sen sinne. Hinta oli vain 12 euroa.

Tätä hopeanvärinen sydän lähti matkaan. Aion tehdä siitä ovikoristeen, kaulakoruksi se on minulle vähän liian iso. Hinta oli 4 euroa. Tässä se koristaa parvekkeen ovenkahvaa inspiraatiota odotellessa.


Mannerheimintien UFFIsta ei löytynyt mitään mieleistä.
Sen jälkeen menimme Kaivarin Kanuunaan. Sieltä ystäväni löysi Repeatin harmaan villatakin ja t-paidan, minä en voinut vastustaa tätä Marimekon vauvanbodya. Pikku Sofie voi käyttää sitä vähän myöhemmin, koko oli 80 cm ja hinta 5 euroa.


Sen jälkeen kävimme vielä Kruunuhaan kaupoissa katselemassa kaikenlaista kivaa ja lopuksi pizzalla. Kampista ostin vielä Clas Ohlsonilta uuden niittipistoolin. Tuolin päällystys jäi kesken kun yli 10 vuotta vanha niittipistoolini lopetti toimintansa. Nyt on ruotsalaista laatua, ei mitää halpiskiinalaista. Nyt pitäisi verhoilu onnistua.

Ensi lauantaina olen itse myymässä Jäähallin kirppikseltä.
Siitä lisää myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti