sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Shoppailupäivä

Lankalauantai meni shoppailun merkeissä. Heti aamulla menin tyttäreni kanssa Ikeaan, minä tarvitsin uuden petauspatjan ja hän kaikenlaista lapsiperheelle tarpeellista. Iltapäivällä tein vielä uuden kierroksen kun on kaikenlaista kunnostettavaa kotona ja saan apuvoimia huomenna. Niitä ostoksia en viitsi raportoida kun ovat tylsästä osastosta ruuvit, mutterit ja kulmaraudat.

Kodin Ykkösestä ostin jotain hauskempaa, Finlaysonin pussilakanat. Suosin yleensä yksivärisiä, mutta näin suloisia kukkia en voi vastustaa. Hintakin oli nyt kohdallaan, 39 euroa. Finlaysonin nettikaupassa maksavat 46 e. Vinkkinä jos pidät sinisestä, nyt saisi 19 eurolla Kodin Ykkösestä. Citypulu kuitenkin suosii iloisenharmaata ja maksaa enemmän :).


Tässä vielä tietoa Taimi-kuosista Finlaysonin sivuilta, sehän on näitä uudelleenlämmitettyjä retrokuoseja.


2 kommenttia:

  1. Taimi olisi niin ihanan kaunis että aivan sydäntä särkee, mutta nuo hinnat ovat liian suolaiset itselleni :( Harmittaa että finlaysonilla, vallilalla ja marimekolla on todella kauniita petivaatteita mutta etenkin marimekon hintojen kohdalla ei voi kuin itkeä..

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä. Ovat ne kalliita. Olen itse pihistänyt enkä ole ostanut lakanoita aikoihin. Nyt päätin satsata, onhan niistä iloa moneksi vuodeksi.

    VastaaPoista