perjantai 22. maaliskuuta 2013

Parvekkeen tyhjennystä

Olen keräillyt huomista kirpputoria varten tavaraa jääkylmällä parvekkeella. Putkiremontin takia aika paljon on vielä laatikoissa, olleet ainakin jo puoli vuotta. Olen ihan unohtanut mitä kaikkea omistankaan. Sitten kun katselen purkkeja, pulloja, vanhoja leluja sun muuta, en haluakaan niistä luopua. Tämäkin kaveri pääsi kaapin päälle. Häntä ei ollut tarkoitus myydäkään. Löytyi laatikosta jonka päällä luki "leluja".  Pitää ryhdistäytyä ja merkata laatikot tarkemmin, vaikka "rakkaita leluja" ja "leluja kirpputorille". Nalleherra on  muuten kotoisin perinteikkäältä Steiffin lelutehtaalta ja on oma lapsuuden leikkikaveri.


Iso vihreä pullo piti myydä muutamalla eurolla. Sekin alkoi näyttää taas aika kivalta. Jos hakisi muutaman käkkäräisen oksan kevään kunniaksi.


Nämä kynttilänjalat pääsi myös esille. Nythän on messinki tullut taas muotiin. Ovat äitini kirppislöytö.Kuusi laatikkoa löytyi myytävää. Toivottavasti tavaraa menee kaupaksi, hinnat yritän pitää kohtuullisina. String-varjostin tulee myyntiin, muutama peili, kaikenlaisia astioita ja vain vähän vaatteita. Herätys on puoli kuusi, huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti