torstai 18. huhtikuuta 2013

Hus&Hem Retro 2/2013

Uusimmassa Retro-lehdessä on artikkeli Marjatta Metsovaaran kankaista. Ne näyttävät olevan suosittuja myös ruotslaisten retroharrastajien parissa. Marjatta suunnitteli kankaita Tampellalle 60- ja 70-luvuilla. Kankaiden laatu oli hienoa puuvillasatiinia, hyvin kestäviä ja värinsä pitäviä. Suosituimmista malleista tehtiin kaikkea mahdollista, pöytäliinoja, verhoja, kesämekkoja, hattuja, lampunvarjostimia, sateenvarjoja.

Kuvasin joitain sivuja lehdestä. Muita mielenkiintoista oli esim. artikkeli tarjoilupöydistä. Vintage-puolelta on juttu keväthatuista.

Lehden voi ostaa ainakin Akateemisesta kirjakaupasta ja Stockmannilta tai tilata osoitteesta kundtjanst.retro@formagp.se.


2 kommenttia:

  1. Pidän kovasti tuosta lehdestä, mutta ei tule ostettua sen vuoksi etten ymmärrä ruotsia juuri yhtään. On masentavaa löytää jotain ihanaa lehdestä ja sitten ei tiedä edes että mikä se on :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ymmärrän hyvin. Meiltä Suomessa puuttuu tällainen lehti. Ehkä ei riittäisi lukijoita. Onneksi meillä on nämä blogit :) Näistä saa paljon tietoa. Voin kuvata jossain vaiheessa omia Metsovaaran kankaitani, minullakin on niitä joitain. Ostan jos halvalla saan. Nykyään vaan hinnat on monilla kirppiksille nousseet pilviin.

    VastaaPoista