maanantai 22. huhtikuuta 2013

Lahden kirppislöydöt viikko sitten

Lahdessa on nykyään hyvät kirpputorit. Launeen kirpputorien (Launeen Suurkirppis, Fida, Konttitori, Kirkkis) lisäksi kävimme Lanttilassa ja Cetorissa. Pistäydyimme myös Friikussa joka on muodin second hand -kauppa. Siellä oli aika vähän tarjontaa tällä kerralla.

Ostin lapsenlapselle potkuhousuja ja bodeja. Itselle pannunalustan, prässikristallisen vadin kukkien aluslautaseksi, venäläisiä satukirjoja ja vihreäraidallisen maton joka pitää vielä pestä. Kaikki varmaan yhteensä parikymppiä.

Pannunalusta on tehty Pukkilan laatalle. Kuvio on kaunis kalpeankeltainen, tykkään. Maksoi 1,50.Lautanen on iso, kävisi tarjoiluastiaksikin, mutta menee kukkalautaseksi, siihen sopii paremmin. Hinta taisi olla euron.

Muista ostoksista en nyt saa kuvia kun olen kuvannut ne uudella Lumia 620:lla ja en jostain syystä saa siirettyä kuvia puhelimesta tietokoneelleni. Kaiketi pitää iBookin kuvankäsittelyohjelma päivittää. Mielestäni sen teinkin, pitää kysyä neuvoa henkilökohtaiselta IT-tueltani eli selkokielellä rakkaalta lapseltani.

Laitan tähän vielä kuvan Emmauksesta löytämästäni pöytäliinasta. Siistissä kunnossa ja  kesäinen kukkakuvio. Ehkä ompelen siitä jotain. Veljeni vaimo on ommellut kivan kesäpuseron juuri tämäntapaisesta pöytäliinakankaasta. Kukat kiersi kauniisti kaula-aukkoa ja helmaa, en itse osaisi niin hienoa tehdäkään. Hän on entinen vaatesuunnittelija ja taitava ompelija, on jo kauan tuunannut kirppisvaatteita, jo paljon ennen kuin koko sana keksittiin.

Hyvää kauniin keväistä työviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti