sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

The Greatest British Sewing Bee

Olen katsonut viime päivinä ompeluaiheista tosi-tv-sarjaa. Idea on sama kuin kaikissa tosi-tv-ohjelmissa. Amatöörit kilpailevat tällä kerralla parhaan brittiläisen ompelijan palkinnosta. Jos ompelu ja vaatteet kiinnostavat, suosittelen katsomaan. Hienosti englantilaiseen tapaan toteutettu, paljon hyviä vinkkejä ja kauniita vaatteita. Esim. osassa 3 on myös historiallisia pätkiä sodan ajalta. Itse kuningataräitikin ompeli. Make, Do and Mend oli ajan henki, vanhasta tuunattiin ja muokattiin uutta materiaalipulan takia.

Tässä linkki ohjelman sivuille ja  yhteen YouTube -videoon, sarjan ensimmäiseen osaan. Sieltä löytyy muutkin osat. BBC Twon ohjelmia ei voi katsoa UK:n ulkopuolella, mutta onneksi meillä on YouTube.


Huomenna taloomme tulee kaapeliyhteys ja nettiyhteyteni siirtyy Soneran hallintaan. Saattaapi olla, ettei minusta kuulu mitään pariin päivään kun tappelen asetusten kanssa, mutta kuka tietää, ehkä kaikki menee kuin leikiten. Olen vähän epäluuloinen, vaikka yleensä olen selvinnyt muutoista ja systeeminvaihdoksista melko kevyesti. Käytössäni on MacBook, se on vaan niin helppo, kunhan laajakaista toimii, ei koneen kanssa yleensä ole mitään ongelmia. Kun kerran vaihtaa Appleen, ei enää pc-maailmaan ole paluuta.  Tämä on jo kolmas Applen läppäri minulla. Töissä joudun pc:tä kuitenkin käyttämään ja puhelinhan on windows-pohjainen Lumia, sekin työnantajan tarjoama. Ei valiteta, tiedän, että olen onnekas kun työnantaja tarjoaa pelit ja pensselit ja kaiken tuen mitä ikinä tarvitsee.

Mukavaa sunnuntaita, menkää ulos aurinkoon, niin teen minäkin nelijalkaisen viiikonloppuvieraani kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti