perjantai 30. toukokuuta 2014

Euron mekon stailaus

Ostin tämän retromekon Kattilahallin kirppikseltä maaliskuussa. Kirjoitin siitä silloin, mutta nyt vasta toukokuussa mekko pääsi käyttöön. Juuri ennen helteitä pidin sitä töissä muutaman kerran.

Mekon alla tummansininen Cosin trikoopaita, mustat sukkahousut Wolford ja Gaborin kiiltonahkaballerinat. French Connectionin patellavyö antaa vähän ryhtiä. Mekko on todella hyvin ommeltu ja kangas laadukasta, vuorikin on vielä siisti. Voisi joskus käyttää myös legginsien tai farkkujen kanssa.

En kuitenkaan malttanut pysyä poissa täältä nettimaailmasta, vaikka täällä toipilaana olenkin. Hyvin on mennyt, kunhan muistaa levätä aina välillä.

Ystävän tuomat kukat piristää.

2 kommenttia:

  1. Miten tällainen näin kaunis mekkokirjoitus on mennyt minulta ohi, tuohan on aivan ihana! Ja sopii sinulle niin hyvin. Minä käytän välillä erilaisia retromekkoja vain siksi että pidän tyylistä ja kuvioinnista vaikka yksikin tekee minut ihan kelmeäksi kun se ei sovi minulle värinsä puolesta yhtään. Tuo sininen taas sopii sinulle kuin nakutettu. Todella viehättävä asu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taika! Olen itsekin mekkoon tyytyväinen.

    VastaaPoista