keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Pieni paussi kirjoittelussa

Pidän nyt pientä taukoa kirjoittelussa. Olen ollut leikkauksessa ja nyt toipumassa kotona. Pitää nyt vähän kerätä voimia, kirjoittelen myöhemmin, ehkä myös sairaudestani, joka on niin valitettavan tavallinen meidän naisten keskuudessa. Onneksi hoitotulokset ovat hyvät ja olen optimistinen.

Ihania alkukesän päiviä! Olen varautunut olemaan kotona, istuttanut parvekekukat ja yrtit ja ostanut aurinkovarjon. Kävelylle pääsen kyllä heti kun huvittaa.

Laatikoita on kuusi ja lattialla lisää kasveja. Tässä vain pieni osa niistä. Ostin Mårbacka-pelargonioita, ne kestävät paahdetta ja ovat kauniita syksyyn asti. Väliin pieniä muratteja. Yrttejä laitoin kaksi laatikollista.


2 kommenttia:

 1. Lähetän positiivisia ajatuksia ja kaikkea hyvää. Lepäile ja tee mukavia asioita, nyt on hyvä hetki katsella vaikka jänniä brittisarjoja yle areenasta, youtubesta tai muusta lähteestä :)

  Nykyään ympäristömme on rankka paikka asua, elimistö altistuu kemikaaleille ja epäpuhtauksille vaikka kuinka koettaisimme elää ilman niitä ja ruoan vitamiini- hivenaine ja suojaravinnetasot ovat pudonneet. Harva välttyy jonkinlaiselta sairastumiselta.

  Onneksi lääketiede on vastapainoksi kehittynyt jo pitkälle ja yhtä moni sairastunut myös paranee terveeksi ja aivan ennalleen.

  Minä itse rakastan muratteja, en koskaan unohda yhden ranskanmatkan linnanseinää joka oli massiivisen murattiverkon alla. Aivan kuin olisi ollut kirjaimellisesti sadussa. On sääli etteivät ne suomessa oikein monivuotisina menesty.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Taika! Olen kyllä ahkera yle areenan katsoja. Lueskelen myös muutamaa mukavaa kirjaa. Kävelylle pääsen kunhan saan dreenit pois. Niiden kanssa ei ole kiva liikkua.

  Olen aina yrittänyt syödä terveellisesti ja liikkua, mutta kun lukee torjunta-aineista mitä esim. ulkomaisiin hedelmiin ruiskutetaan, voi kauhistua. Viinirypäleistä on löydetty 57 eri torjunta-ainetta! Voi vain ajatella mitä viinissä sitten on.

  Terveydenhoitomme on korkeatasoista kun pääsee erikoissairaanhoitoon. Olen saanut kaiken tarvittavan avun ja ystävällisen kohtelun. Olen rauhallinen ja tyytyväinen. Taisin päästä pelkällä säikähdyksellä loppujen lopuksi. Ei sädehoitoja, eikä sytostaatteja, ainakin nyt näyttää siltä.

  Kiitos Taika kauniista sanoistasi, arvostan niitä kovasti. Ystävällisyys tuntemattomalta on aina niin koskettavaa. Hyvää kesänalkua sinulle! Kurkistan blogiisi aina välillä, kirjoitat niin hienosti.

  VastaaPoista