perjantai 9. toukokuuta 2014

Kukkakirjonta kirppikseltä

Sain lahjaksi Lahdessa asuvalta ystävältäni kukkakirjonnan josta voin tehdä toisen sohvatyynyn lahjaksi saamani pariksi. Hän oli tehnyt löydön Kontista. Hinta taisi olla muutaman euron. Nyt pitää etsiä jostain vanha pöytäliina tai vastaava jota voi käyttää taustakankaana. Yritän tehdä samanlaisen kuin lahjaksi saamani tyyny on. Jos vain oma kärsivällisyys riittää :D.Aika hyvin värit sopivat yhteen. Kaverini on vaan uskomattoman hyvä tekemään hienoja löytöjä. Hän ei ole tehnyt tuota lintutyynyä, oli vain nähnyt kuvan siitä, tyyny on Ruotsissa asuvan ystäväni tekemä.

Vaihteeksi kiva lisätä värejä sisustukseen.


Olen tänään pessyt ja silittänyt vaatteita ja kerännyt tavaraa kasseihin ja laatikoihin. Menemme huomenna Jäähallin kirppikselle myymään. Toivottavasti saamme paljon kaupaksi, olen ihan kypsä kaikkeen ylimääräiseen roinaan. Joskus ihminen voisi vähän enemmän miettiä mitä kotiinsa hankkii. Siksi tämä Kierrätyskeiju-teema on ollut todella hyödyllinen. Olen tarkkaan miettinyt mitä ostan, myös kirppiksiltä. 

Huhtikuussa en pysynyt lupauksessani, ostin jonkin verran uusia vaatteita Stockmannin Hulluilta Päiviltä. Hankin Filippa K:n kalpean vaaleanpunaisen villatakin, valkoisen T-paidan ja mustavalkoisen raitapaidan. Kaikki työkäyttöön ja matkalle mukaan huhtikuussa. Kävin pari kertaa Saksassa, oli pakko saada jotain edustavaa päälle. 

Hyvää viikonloppua lukijoilleni ja toivotaan kaunista säätä äitienpäiväksi! Onnea myös kaikille äideille!

2 kommenttia:

  1. Nämä sinun esittelemäsi kirjontatyöt ovat kyllä kerta kerralta upeampia. Todella, todella hienoja! Ottaisin nuo tyynyt kotiini milloin vain. Miten nuo värit osuvatkin noin hyvin yhteen. Tykkään tuosta lintuaiheesta hirveästi mutta kukista myös. Sinulla on hyvä ystävä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taika! Kyllä minua on siunattu hyvillä ystävillä. He ovat sitä paitsi siskoksia. Olen molempien hyvä ystävä. Onni on hyvät ystävät!

    VastaaPoista