sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ruusutyyny pikkuiselle

Kangashamsterina kaappeihin kertyy kaikenlaista ja välillä itsekin yllättyy mitä on tullut joskus ostettua. Katselin vaaleanpunaisia tilkkuvarastoja, oli tarkoitus tehdä tilkkupeitto niistä kun materiaalia on kertynyt tarpeeksi. Nyt tilauksen tehnyt henkilö kuitenkin arveli, ettei hän enää haluakaan vaaleanpunaista tilkkupeittoa. Pinossa oli söpö ruusukuvioinen kangas viime syksyn Käsityömessujen matkalta Tukholmaan. Siitä päätettiinkin tehdä tyyny pienen tytön huoneeseen.



Olen alkanut lajitella ompelutarvikkeitani. Yritän saada ne kaikki samaan paikkaan, tarkoituksena on raivata tilaa ompelulle vierashuoneeseen. Pieni työpöytä ja laatikostoja. Helpommin sanottu kuin tehty, ensin pitää kirjahylly tyhjentää ja viedä pois ja sitten etsiä sopiva pieni työpöytä. Tilaa kun ei ole suuren suuri.

Aloitan varovasti pienin askelin. Vanhat silkkilangat tuli lajiteltua. Niitä näyttää olevan melkoinen määrä. Koskaan en ole yhtään ostanut. Olen vain saanut keräillä sukulaistätien perinnöistä pikkuompelutarvikkeita talteen kun muut eivät ole olleet kiinnostuneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti