lauantai 6. heinäkuuta 2013

Loman aloitusjumppa

En ole koskaan kertonut liikuntaharrastuksistani, ei ole oikein kuulunut blogin aihepiiriin. Käyn säännöllisesti jumpassa, joogassa, venyttelytunnilla, kaikenlaista tulee harrastettua useamman kerran viikossa. Viime vuosina suosikkini on ollut Body Pump kerran viikossa. Lisäksi kävelen reippaan lenkin noin kolme neljä kertaa viikossa. Venyttelytunti myös kerran viikossa ja välillä joogaa näiden lisäksi. Eli kun kaikki nämä tekee viikon aikana, ei muihin harrastuksiin aina oikein riitä aika. Siksi täällä blogissakin on välillä hiljaisempaa.

Joka vuosi kokeilen jotain uutta liikuntatuntia. Nyt loman kunniaksi kävin Body Attackissa. Vautsi mikä laji,  tunnissa kertyy 10 000 askelta! Eli pääsee tavoitteeseen johon pitäisi joka päivä päästä,  mutta harva siihen pystyy. Tunti on reipas, helpot askelkuviot ja ohjaaja antaa vaihtoehtoja. Hypyt voi jättää väliin ja juoksun voi korvata kävelyllä. Hyvin jaksoin, vähän piti löysäillä kovimmissa hypyissä ja käsiä en aina viitsinyt heilutella siihen tahtiin kun olisi pitänyt.

Menen varmasti tunnille uudelleenkin, nyt kesällä on helppo kokeilla kaikenlaista kun salit ovat tyhjempiä. Syksyllä on sitten taas muutaman kuukauden todella täyttä kun porukka tulee sulattelemaan kesän grillimakkaroita ja kaljoja.

Laitoin malliksi Les Millsin videonpätkän tähän. Vähän nuo mainosvideot on niin amerikkalaisia, mutta saahan niistä jonkinlaisen käsityksen mistä on kyse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti