tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ompeluksia

Tein työkäyttöön  kotelomekon Luhdan outletistä löytyneestä kankaasta. Se on Rilsin mallistossa ollutta kuosia.  Vielä reilu vuosi sitten sai Lahdesta ostaa Rilsin kankaita Luhdan myymälästä, mutta ei enää. Se on harmi, kankaat ovat hyvälaatuisia ja hinnat sopivia. Tämäkin pakanloppu maksoi 10 euroa. Siitä on riittänyt useampaan mekkoon, minä sain noin 5 metriä joululahjaksi ystävältäni ja hänelle jäi vielä monta metriä.

Kuva on hassu, leijailen ilmassa ja valotuskin on mitä on. Olen kuvannut itselaukaisimella, kamera on silityslaudalla ja osa lautaa on tullut mukaan. Kuva on otettu vanhalla kameralla, uudella varmaan saisi paremman, mutta menkööt nyt tällä kerralla näin.
2 kommenttia:

  1. Upea mekko! Ja oikeastaan, kun kuva menee kaikilla mahdollisilla tavoilla tekniikoihin nähden väärin, tulos on usein ihan mallikas tai jopa taiteellinen. Minä ainakin näin alaa opiskelleenakin tykkään. :)

    VastaaPoista
  2. Voi, olet ystävällinen. Olis mulla ollut muitakin kuvia, mutta itsekin tykkäsin tästä kun oli jollain tavalla niin hassu.

    VastaaPoista